Meeting/ turniej Gogołów (71 postów)

Edytuj
Siema. W Gogołowie (woj. Podkarpackie) na feriach zimowych odbędzie się meeting. Będzie trwał prawdopodobnie 2dni. Nocleg będzie najprawdopodobniej darmowy, leczy wyżywienie we własnym zakresie. Możemy zorganizować taki mały turniej, lecz raczej ciężko będzie o jakieś lepsze nagrody. Liczy się głównie dobra zabawa! :)

Na początku tego roku na feriach odbyło się takie samo spotkanie- też na Gogołowie. Ci którzy tam byli na pewno potwierdzą, że atmosfera była super :)
oto filmik z tego spotkania:

Czy ktoś byłby chętny na taki meeting? Im więcej ludzi, tym lepiej :) Fajnie by było, gdyby przyjechali zawodnicy nie tylko z Podkarpacia.
Więcej info prawdopodobnie w piątek.
Peace!
Edytuj
Dwa dni :> Na jeden dzień wpadnę raczej na 100% , ale na dwa hmm :D Myślę że da się załatwić :)
Edytuj
wpadam
Edytuj
Gadałem z mamą i już mogę na dwa dni :D A co do turnieju, wydaje mi się że nikt z poza Podkarpacia nie przyjedzie na taki turniej :D Nie macie w tym żadnego doświadczenia itd.. :D No ale fajnie jak przyjadą ludzie spoza podkarpacia na dwa dni pokopać :)
Edytuj
Mam nadzieję, ze tym razem będzie wiecej osob niz ostatnio :D
Edytuj
100% ale drugi tydzien ferii :P
Edytuj
myślę, że to odbędzie się tak jak w tym roku, czyli 2 tydzien ferii :)
Edytuj
byc moze ja, ale poki co nic pewnego

poziom grania kazdy jest dozwolony?
Ostatnio zmieniany 2.12.2011, 16:08 przez szewaa
Edytuj
meeting dostępny tylko dla tych co robią 3-kołowce Może wpadnę ale to nic pewnego ;d

No ja niestety się nie łapię :(
Ostatnio zmieniany 2.12.2011, 16:27 przez Lipa
Edytuj
Cytat: Lipa (2011-12-02 16:09)
meeting dostępny tylko dla tych co robią 3-kołowce

to się łapie
Edytuj
Meeting dostępny dla wszystkich chętnych :)
Edytuj
mysle ze wpade
Edytuj
Bede
Edytuj
Odświeżam temat!
Meeting odbędzie się w 2 tydzień ferii zimowych. Jest taka możliwość, ze jeśli zaplacilibysmy po 10zł to zapewniliby nam wyżywienie.
KOGO NIE DOPISAŁEM A DEKLARUJE PRZYJAZD- pisać poniżej!
Będzie nam bardzo miło, jeśli ktoś spoza Podkarpacia również przyjedzie

Lista obecności:
1.Kondzio
2.JRK
3.Kubas
4.Kario
5.Gregory
6.Tituś
7.KML
8.Brateq
9.Martins
10.
Ostatnio zmieniany 16.01.2012, 17:34 przez Kondzio
Edytuj
Eee, lepiej jak nam udostępnią kuchenkę gazową :D Zrobimy sobie co będziemy chcieli :P Jakieś parówki czy kurczaka z ryżem na masę :)
Edytuj
ja tez chetnie bym wpadł ale musze wczesniej wiedziec w jakie to konkretnie dni ferii bedzie, mam juz troche planów na ferie no i zajęcia w szkole (do matury)
Edytuj
Titus, pewnie udostepnia i sami jeszcze to nam ugotują ;d
Na tygodniu chyba bede wiedzial jakie to konkretne dni :)
Edytuj
Jestem niemal pewny , ze dam rade wpaść,ale musze wiedzieć konkretnie jakie dni.
Edytuj
Możliwe że będę ale nic pewnego ;P
Edytuj
Cytat: Kondzio (2012-01-15 16:05)
Titus, pewnie udostepnia i sami jeszcze to nam ugotują ;d
Na tygodniu chyba bede wiedzial jakie to konkretne dni :)

Niee my sobie sami ugotujemy :D Zresztą mamy Bartka i Grześka od gotowania :D:D