Kamera (6 postów)

Edytuj
Siemka chciałem się was zapytać którą kamerę według was lepiej kupić . Zastanawiam się pomiędzy toshibą camileo h30 a camileo x100. Bardziej jak narazie skłaniam się do kupna H30 ale chciałem również was zapytać o zdanie. Słyszałem że x100 ma bardzo słabą baterie i nie ma do niej ładowarki i nie wiem czy to prawda czy nie , jeżeli ktoś z was ma którąś z tych kamer to czy mógłby wypowiedzieć się w tym temacie ? Z góry dzięki .

Kamery szukam jak narazie do amatorskiego nagrywania mojego freestylu , nie szukam niczego zajebistego bo narazie chce tylko czasem nagrać jakieś akcje, a kiedy będę już będę chciał nagrywać naprawde poważnie to kupie jakąś lustrzanke czy coś innego.
Ostatnio zmieniany 31.01.2012, 17:50 przez Calik
Edytuj
Nie kupuje kamer toshiby, to co napisałeś to prawda bateria to raczej jej brak, problemy z formatami.A po roku sama się rozpadnie. Więc jak już kamera dozbieraj do tego 1tyś. i wtedy coś pomyśl, ewentualnie jakiś aparat w przedziale cenowym jaki posiadasz.
Edytuj
dozbieraj i kup se lustrzankę z nagrywaniem, używkę z niedużym przebiegiem i będzie najlepsza
Edytuj
Ja mam kamere Benq DV s21. Nagrywa całkiem nieźle. Mała, poręczna i tania. Jedyny minus to to, że przy upadki nawet z niewielkiej wysokości może przestać Ci działać i trzeba ją oddawac do naprawy, wiec trzeba nosić ją w jakimś bezpiecznym pokrowcu i na nią uważać:)
Edytuj
Ej a jaką kamere polecalibyście mi w cenie do 800 zł ? Nic droższego ponieważ nie potrzebuje kamery profesjonalnej raczej takiej poprostu do nagrywania free . Zależy mi na obrazie hd i w miare dobrej baterii .
Edytuj
kamerki to chyba od 1300 dopiero, jak juz chcesz bardzo kamere to tylko pannasonic