W TYM TEMACIE "WITAMY SIE" (351 postów)

Edytuj
Witam. Ja jestem Kuba (Klucz), mam 14 lat mieszkam w okolicach Poznania.O FF dowiedziałem się głownie z internetu ćwiczyłem jakiś rok temu, rzadko i nie regularnie, ale w tym roku chce to zmienić;D Jak by ktoś chciał pogadać to gg-38812730
Edytuj
Cytat: Wodzu (2012-01-20 18:40)
Siema Jestem Tomek pseudo Wodzu mam 13 lat . jestem z Czaplinka . Zacząłem trenować od niedawana O Free dowiedziałem się od kolegi ( Staniu ) . Pozdrawiam :)

Sorki ;p jeszcze jedno :) kontakt gg : 673526 Pozdro :D
Edytuj
Witam. Mam na imię Kuba. Jestem z Krakowa dokładniej z Wieliczki:laugh: Trenuję free od ponad tygodnia, staram się to robić regularnie po 2 godziny dziennie. Złapałem zajawkę przez filmik z YT. Wcześniej nie miałem żadnej większej styczności z piłką nożną. W razie pytań gg 4549751
Edytuj
Serwus.
Jestem Adam, 15 lat, mieszkam w Chorkówce na Podkarpaciu.
Kocham football i chcę się tu z Wami dobrze bawić! Może się czegoś nauczę.
GG: 3359847 - zapraszam do dyskusji
Pozdro
Edytuj
Siema , Jestem Dawid, pochodzę z Bielska-Białej , mam 14 lat ,trenuję piłkę nożną i freestyle.Freestyle trenuję 2 lata .
Zapraszam na mój profil na YT:
http://www.youtube.com/user/DawidWitos
Edytuj
To może teraz ja: Cześć jestem Karol ksywka-Bimbo freestylefootball trenuje od 3 miesięcy mam 12 lat i jestem z Legnicy do tego wpaniałego sportu zainspirowały mnie filmiki na YT ciesze się że coraz więcej ludzi gra w freestyle pozdrawiam wszystkich graczy :D
Edytuj
Siema, ja jestem Miłosz z Kostrzyna nad Odrą. Freestyle cwicze od 2 lat, z czego gram w piłkę normalnie w Zielonogórskim klubie, lubie Real Madryt i Lech Poznań. Ulubiony Freestyler to Sean i Palle ; ). To chyba wszystko
Edytuj
Witam.
Mam na imię Sławek, mam 15 lat. Freestyle football trenuję od 2 miesięcy, czyli od końca stycznia tego roku. Mieszkam w Zawadach (około 30 km od Kalisza). Jak na razie najlepszy trick, jaki umiem to HTATW. Moje gg: 4429873
Edytuj
Siemanko all.
Mam na imię Dominik i mam 15 lat. Freestyle zacząłem trenować od jakiegoś tygodnia i darze szacunkiem wszystkich freestyle'rów :D. Mieszkam niedaleko Kutna - Łodzkie.
Pozdrawiam. A moje GG jak ktoś chce mi pomóc w jakże tych trudnych początkach :( 20511108
Edytuj
Witam, Mam na imię Kalina, mieszkam w Częstochowie. Freestyle trenuje od około miesiąca. Moje GG: 36819013.
Pozdrawiam.
Edytuj
Siema
Mam na imię Paweł, mieszkam w miejscowości Kanie, tak między Lublinem a Chełmem. Mam prawie 15 lat, Freestyle trenuje parę miesięcy. Złapałem zajawkę dzięki filmikom z YT. Szymo, skóra itp..; > . Portal futbolweb odwiedzam codziennie, lecz jakoś wcześniej nie miałem ochoty się rejestrować
Moje gg: 6490433
Pozdrawiam
Pierwsza | Poprzednia | 116 | 17 | 18