ciekawi mnie ile u was trzeba za salke wynająć u mnie w okolicach to godzina od 40 do 80 zł troche dla mnie to zalosne ale sale duże ale kasa zdecydowanie za dużo widać ze w pl daja pograc:) a jak tam u was sytuacja
Koszt związany z wynajęcia sali (41 postów)
|
|
|
|
zalezy od sali :D ale taka normalna zeby fustal pograc to kolo 100 jak nic o_O mala salke chyba mozna gdizes taniej wynajac ale nie znam dokladnie ceny ;d szmati czasem zalatwia po znajomosci to mamy po 5zl np kilka godzin :DDDDDD
|
|
|
W okolicznych wioskach to tak jak Psona piszesz, zależy też czy hala czy sala.. W sumie jakbyśmy nie mieli kosy z dyrektorem u nas na wiosce to może nawet za free byśmy mogli grać, a takto wogule nie gramy i zimą z freestylem lipa jest troche.. Ale czasami sie zmotam z takimi old boyami na hale to jak jest dużo graczy to po 5zł zrzuta i cioramy w halóweczke..
|
|
|
Umnie 60 zl za godzine ;/ Troche drogo dlamnie a hala by sie teraz przydala bo umnie pada deszcz i wieje wiatr i jest do bani ;/
|
|
|
U mnie 30 zł. za godz. Sala gdzie można pograć po 5 spokojnie żeby tłoku nie było. Natomiast już w okolicy w mieście to jak chodze to wychodzi 20zł. na miesiąc od osoby, więc myśle że też nie dużo, a hala jest juz bardzo duża wiec jest gdzie pograć.
|
|
|
W szkole u mnie 50zl/h, hala jest bardzo dobra do gry. Na Osirze duża hala 100zl, mala 50. Śmiech na SALI :D
|
|
|
U mnie drogo, koło setki-sto piedziesiat za fajna hale 1,5 h
|
|
|
a u mnie 20zl/h xD hala moze licha ale za to jest gdzie sobie pocwiczyc w zime
|
|
|
ja mam obok mnie praktycznie taka hale w miare duza i fajna :DD i raczej jakby zalatwic to mozna za free bo sie znam z kierownikiem, ale rzadko co tam mozna sie zalapac :( bo zawsze zajete
|
|
|
U mnie 55zł dokładnie, ale hala nie jest zła. Prawdę mówiąc jest nawet niezła i ma spore rozmiary.. ^_^
|
|
|
Za darmo mała miejscowosc kazdy kazdego zna wiec nie ma problemu tylko wolna jest zazwyczaj w godzinach wieczornych 19 - 20
|
|
|
no u mnie jest wymiaraowa hala widowiskowa i jakbym chcial pograc free to bym musial tylko zagadac i pogralbym midzyczasie np. z siatkarzami tzn gdzies obok ale nie byloby problemu... a tak np dzisiaj mialem sam cala hale 30x10 wolna i moglem grac ile chcialem za darmo, pytalem koegow czy pograja ze mna ale nie bylo chetnych, gralem sam xD coz, freestyle taki sport :(
|
|
|
w Żerkowie płacimy 42,50 za 1,5h hali takie już do piłki :D a malą salke mamy za darmo bo sobie zalatwilismy z burmistrzem ale normalnie to 25zl na 2h chyba :)
|
|
|
stolica bije wszystko na głowe: hale na osirach nie schodzą poniżej 2 baniek za 1h :///
|
|
|
A u mnie jest tak że jak ktoś jest podstawówka albo gimnazjum i ma opiekuna to można sobie wejść za darmo :D ale nie chce mi sie opiekuna załatwiać. Także można przyjeżdżać do mnie śmiało, przywitam halą
|
|
|
ja do free mam załatwioną salkę od aerobiku.
a koszt sali na Open Basket (tam gdzie mam czesto pokazy) to koszt 45 zł za godzine lub 15 zł za godzine na sali o wymiarach boiska do siatki. |
|
|
My z chłopakami składamy się po 10zł jest nas 10 czyli stówa za 2h. Trzeba mieć znajomości bo w tamtym roku mieliśmy za darmo a teraz zmienili dyrektorkę i trzeba płacić.
|
|
|
My z chłopakami składamy się po 10zł jest nas 10 czyli stówa za 2h. Trzeba mieć znajomości bo w tamtym roku mieliśmy za darmo a teraz zmienili dyrektorkę i trzeba płacić.
|
|
|
U nas 80 zl za godzine na calej hali, a 30zl za 1/3 sali
Sala spoko niedawno zbudowana jak by mial kto pograc u mnie free to by nawet nie drogo wychodzilo.. |
|
|
U mnie 50 zł za 2 godziny na full wypasionej Hali :P
|