Kielce street football fetival 2 (13 postów)

Edytuj
Pojawiła się opcja utworzenia turnieju w Kielcach , niektórzy może pamiętają ten sprzed około 3 lat który odbył się na tak zwanej Bazie Zbożowej. Lokalizacja może i była klimatyczna jednak publika niestety nie dopisała. Tym razem jak mi to mniej więcej nakreślił kolega M.Cielęba zawody byłyby zlokalizowane w dwóch miejscach tj. eliminacje rano na scenie czy tam swojego rodzaju podeście w galerii Echo [url=obrazek][/url]
i główne rozgrywki popołudniem na jednej ze scen na kieleckim rynku. (Sceny będą rozłożone z okazji trwających wtedy dni Kielc) Wszytko to jest jak na razie tylko projektem , wiadomo mi także o wynagrodzeniach dla sędziów , oraz nagrodach rzeczowych o wartościach ok 1000 , 750 i 500 zł za kolejne miejsca dla zwycięzców. Dni Kielc ,a przy tym zawody planowane są na czerwiec.Nie uczestniczyłem w ostatniej edycji turnieju lecz z opinii wiem ,że wypadł całkiem nieźle , tak więc zachęcam.

Wiadomo ,że zawody nie mogą odbyć się bez uczestników tak więc chciałbym prosić o wstępne deklaracje zainteresowanych .

Jeśli dowiem się czegoś nowego od razu dodam to do tematu

Edytuj
jeszcze tylko nocleg załatwić i bedzie git!
Edytuj
no niby tak ale chyba ciężko będzie to zrobić w ramach zawodów które są zaplanowane jako jednodniowe , chyba ,że coś ulegnie zmianie
Edytuj
jestem zainteresowany jeśli EURO nie bedzie kolidowało :)
Edytuj
jesli termin bedzie wolny to na 100%
Edytuj
zainteresowany jak najbardziej:)
Edytuj
przyjezdzac dziweczki nawet ja bede
Edytuj
Cytat: Salas (2012-02-07 07:22)
przyjezdzac dziweczki nawet ja bede

Wbijam, liczę na kimę i zapiekanki o 23' ;d
Edytuj
Cytat: giniu (2012-02-07 11:41)