Pojawiła się opcja utworzenia turnieju w Kielcach , niektórzy może pamiętają ten sprzed około 3 lat który odbył się na tak zwanej Bazie Zbożowej. Lokalizacja może i była klimatyczna jednak publika niestety nie dopisała. Tym razem jak mi to mniej więcej nakreślił kolega M.Cielęba zawody byłyby zlokalizowane w dwóch miejscach tj. eliminacje rano na scenie czy tam swojego rodzaju podeście w galerii Echo [url=
][/url]
i główne rozgrywki popołudniem na jednej ze scen na kieleckim rynku. (Sceny będą rozłożone z okazji trwających wtedy dni Kielc) Wszytko to jest jak na razie tylko projektem , wiadomo mi także o wynagrodzeniach dla sędziów , oraz nagrodach rzeczowych o wartościach ok 1000 , 750 i 500 zł za kolejne miejsca dla zwycięzców. Dni Kielc ,a przy tym zawody planowane są na czerwiec.Nie uczestniczyłem w ostatniej edycji turnieju lecz z opinii wiem ,że wypadł całkiem nieźle , tak więc zachęcam.
Wiadomo ,że zawody nie mogą odbyć się bez uczestników tak więc chciałbym prosić o wstępne deklaracje zainteresowanych .
Jeśli dowiem się czegoś nowego od razu dodam to do tematu
][/url]i główne rozgrywki popołudniem na jednej ze scen na kieleckim rynku. (Sceny będą rozłożone z okazji trwających wtedy dni Kielc) Wszytko to jest jak na razie tylko projektem , wiadomo mi także o wynagrodzeniach dla sędziów , oraz nagrodach rzeczowych o wartościach ok 1000 , 750 i 500 zł za kolejne miejsca dla zwycięzców. Dni Kielc ,a przy tym zawody planowane są na czerwiec.Nie uczestniczyłem w ostatniej edycji turnieju lecz z opinii wiem ,że wypadł całkiem nieźle , tak więc zachęcam.
Wiadomo ,że zawody nie mogą odbyć się bez uczestników tak więc chciałbym prosić o wstępne deklaracje zainteresowanych .
Jeśli dowiem się czegoś nowego od razu dodam to do tematu