Focus - wrażenia/opinie (13 postów)

Edytuj
Panowie jak się wam podobało?

Jak oceniacie poziom organizacyjny turnieju a także pracę Kfiata oraz sędziów?
Co w turnieju wam przypadło do gustu a co nie i czy było coś co powinniśmy zmienić?
Edytuj
Było mega, kazdy kto byl ten sam dobrze wie. Jedyny minus to brak miejsca do grania przed turniejem, reszta na +
Edytuj
Piszcie śmiało, wszystkie opinie będą bardzo pomocne.
Edytuj
Cytat: RadoX (2012-01-22 15:46)
Było mega, kazdy kto byl ten sam dobrze wie. Jedyny minus to brak miejsca do grania przed turniejem, reszta na +
Edytuj
Przebieg samych zawodów bardzo dobry, chyba lepiej niż rok temu, bo były idealne przerwy między rundami na odpoczynek i rozgrzanie. Kfiat mega prowadził tylko niektórzy wstydzili się odpowiedzieć coś jak pytał na scenie i chujowo to wyglądało. Tylko picie do dupy, bo woda byłaby lepsza niż te sikowate izotoniki. Jedzonko mmm, a wieczory piękne jednym słowem :) A i fajnie by było jak zbieralibyśmy się już we czwartek wieczorem, ale rozumiem, że to kolejne hajsy.
Edytuj
Scena stabilna, duża i to wielki plus. Niestety kosztem miejsca do treningu którego było tyle, że grało się strasznie nieswojo. O ile w ogóle się grało;p Ale to w końcu Galeria, cudów nie ma:) Poza tym na moje oko pierwsze pojedynki zaczęły się zdecydowanie zbyt szybko, ludzie nie byli rozgrzani. Cała reszta pierwsza klasa!

Edit: Lub to nie turniej się za wcześnie zaczął tylko my zbyt późno przyszliśmy;)
Edytuj
jak radox napisal i reszta pewnie tez tak mysli jedyny minus to brak miejsca do grania. z oświetleniem tez nie bylo najlepiej na scenie ale jak widac to nie przeszkadzalo ;pp
ogolnie fajny klimat jak na kazdym turnieju chyba. pograli popili pobawili sie xddddddddddd Kamil wiecej takich imprez!
sedziowie jak najbardziej spelniali swoje swiete obowiazki a szczegolnie kwasu ktoremu musze kupic marchewke do knyszy :D yoł!
Edytuj
Mi się bardzo podobało, od strony widza moge powiedzieć tyle że no na pewno nie było miejsca do gry dla zawodników, na scenie dobrze się grało nie było ślisko czy coś :) pokoje normalne ;d no ogólnie bardzo jestem zadowolony z turnieju :D jeden ogromny minus że mnie kurwa renoma w bydgoszczy mandat dała bo zapomniałem biletu kupić xD
Edytuj
Jak dla mnie mega pozytywny turniej. Organizacja profeska, fajnie rozpromowane, duża scena i muzyka, sedziowie dobrze oceniali. Majstry tez fajnie grali, mega poziom, a final to juz calkiem zryl banie wszystkim chyba O________o
Jedynym takim minusem to bylo chyba tylko to, ze zawodnicy nie mieli zbytnio gdzie pocwiczyc obok, malo miejsca bylo, ale i tak dali rade !
Ogółem nieziemski klimat, fajnie bylo popaczeć na to wszystko i spotkac sie z innymi, mysle ze dla tych ktorzy nie byli jest czego żałować : D
Edytuj
Sędziowanie bezbłędne, klimat na jak i po zawodach niezapomniany! No i przede wszystkim poziom zawodów. Z turnieju na turniej coraz lepiej. Kwiatek jako prowadzący sprawdził się w moim mniemaniu. Jedyne minusy dotyczą miejsca do rozgrzewki, i godziny rozpoczęcia zawodów, 13 to trochę za wcześnie w mojej opinii. Błażej bardzo ładny półgodzinny monolog w trakcie powrotu z aftera. Danielsonowy beatbox!!!! Ogólnie było pięknie! Do następnego!
Edytuj
Edytuj
A ja tak teraz po ochłonięciu - wszystko było w porządku, ale nie powinno się już tego organizować w centrach handlowych. Może nie w centrach ogólnie, ale w tym konkretnym. Zabranianie graczom trenowania podczas turnieju to dla mnie nic innego, jak brak poszanowania. Wiem, że to zgłaszali dyrektorzy sklepów, ale sam fakt, że zabroniono tego ot tak, podczas turnieju, pokazuje, że im na tym turnieju mało zależało. Dodatkowo publika drętwa, również urok centrów handlowych.

Kamil stanął na wysokości zadania, gracze nie zawiedli, Kfiat i DJ również wszystko wspaniale poprowadzili, ale nie to miejsce, nie ten czas. Po prostu.
Edytuj
Stachu, gdzie pieniądze są za las! To oczywiście humoreska. Z całym szacunkiem... jestem wyjątkowo natrętnym biedakiem i zapytuję kiedy otrzymam pieniądze za podróż (journey). Turniej bardzo sympatyczny, oprawa wspaniała, muzyka atrakcyjna i bardzo rytmiczna, centrum było wyjątkowo handlowe, prowadzący kapitalnie się spisał na medal, sędziowanie piękne. Osobiście jestem przeciwny żeby turniej freestyle rozgrywał się na scenie bo to ogranicza. Dziękuję za to dobro które otrzymałem na turnieju. Gratulacje dla wszystkich.