football tricks - world champion (azun) (12 postów)

Edytuj

nowy film Azuna
Edytuj
jego styl to esencja chaosu, a jego przejścia przy tatw abbas nt to aż żal patrzeć. Jakoś mi nie podszedł ten film
Edytuj
Cytat: zdzisiek (2012-02-08 23:23)
jego styl to esencja chaosu, a jego przejścia przy tatw abbas nt to aż żal patrzeć. Jakoś mi nie podszedł ten film

zgadzam się
Edytuj
Jakoś tak nienaturalnie słabszy styl ma, jaram się szatwem bo lata przy nim ostro a poza tym taki średnio całościowo film
Edytuj
trochę nudno montaż taki se, akcje może i świetne, ale jako cały film średnio jak na niego
Edytuj
zawsze miał taki paniczny styl i nigdy mi się nie podobało to ;<
ale Ahlmatwem porył łeb
Edytuj
Gienia japa! Nie znasz się. Kiedyś to kurna psychofanem byłem Ejzuna, ale teraz to tragedia, jeszcze bawi się w Misterio tymi ujęciami. Poziom ok wysoki, ale styl tragedia jak dla mnie.
Edytuj
no poziom bardzo wysoki, ale szczególnie boli w oczy to ściemnianie przejść z crossa.
Edytuj
ltatw alatw out NT xD hahaha no ma moc gościu , a do stylu to szukacie dziury w całym , ma moc robi rzeczy z kosmosu to jeszcze styl byście chcieli ? oj
Edytuj
Bober a co Skóra ma zły styl?:D Rocco ma zły styl? I cała reszta ładnie grających mocarzy?:)
Edytuj
Ja tam się jaram, niektóre akcje ryją beret i chyba ktoś mu ukradł słabszą nogę ; <
Edytuj
trochę akcji na przyśpieszonym tempie jeszcze, heeeeeeh =)